„Jei tai tiesa, sunaikinti Baltijos šalis nach@#$! Nušluoti jas nuo žemės paviršiaus!“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2023-08-30 21:42
Klykianti kalė tas Solovjovas ir kasdien vis kitu balsu klykia. Lieka tik neaišku kam čia apskritai apie šito degrado pasiekimus straipsnius rašyti.
immortallt 2023-08-30 21:59
Metas būtų į kiekvieno tokio propagandisto pareiškimus reaguoti paprastai - ieškiniu ir tarptautiniu arešto orderiu už atitinkamą grasinimo mastą, šiuo atveju apie 6 milijonų žmonių nužudymą - iki gyvos galvos. Visi laidos kūrime dalyvaujantiems asmenims, toks pat arešto orderis. Tegul bebijo iš savo maskolyno išlįsti. Jei artimieji sugalvojų išvykti, juos suimi apklausai ir aiškiniesi, ar nėra bendrininkai. Už "bazarą" metas atsakyti.
justt 2023-08-30 22:43
Perspausdina sito degrado, hujanovo ir kitu propagandiniu degeneratu turiny nes jie transliuoja mainstryma vienos ar kitos puses, daug zmoniu seka, skaito. T.lt degradai perspausdindami tikisi daugiau perziuru, kazkokio kipiso, kas velgi veda prie aktyvesnio puslapio naudojimo, kas yra pinigai. Apskritai t.lt tapo ua propagandines trydos portalas, viska apmascius darau prielaida ,kad kazkas jiems moka uz visa ta šūdą.
SPeed_FANat1c 2023-08-30 22:43
net juokas ima kaip jis kalba
SPeed_FANat1c 2023-08-30 22:44
siaip idomu yra ka tie galvoja. Jis transliuoja ka putino aplinka galvoja
Absoliutas 2023-08-30 22:56
stai kodel rusnaciu nemegsta visi kaimynai
justt 2023-08-30 23:04
Jis transliuoja ne ka putkos aplinka galvoja o kuo sert zombius.
jordanbn2 2023-08-31 00:55
Senas kareivis 2023-08-31 01:08
Ua propaganda? Prieš kelias savaites kalbėjau su Lietuvos ruse. Jos nuomonė, ne ruskiai užpuolė Ukrainą, o Ukraina užpuolė ruskyną. Ką jūs vadinate degradais? t.lt? Kad solovjevas, sukabajeva, simonjan - degradai faktas. Kas dėl t.lt. Šis portalas publikuoja ne vien politiką. Man nepatinka, kad nėra https. Ir dar. Buvo straipsnis apie tai, kad Ukrainoje aptiktas vieno milijardo kubinių metrų dujų telkinys. Pasiguglinau. Ukrainai per metus reikia apie 26 milijardų kubinių metrų gamtinių dujų. Tad tas telkinys Ukrainos poreikius patenkintų dviem savaitėm. Dirbau, dėl to tingėjau komentuot. O šiaip t.lt man patinka. Kas dėl t.lt : už svetainės išlaikymą juk reikia mokėt. Vertėjams (dėl jų kvalifikacijos kartais man yra abejonių) yra mokami honorarai (tikiuosi). Redaktoriai, administratoriai gauna kažin kiek pinigų. O kad daug perpublikuojama straipsnių, kurie susiję su politika ir su karu Ukrainoje, manau, normalu. Nepatinka politika - skaitykit gadžetų turgelį. Man, pavyzdžiui, labiau rūpi ne 3D spausdintuvai, o kur dabar yra ruskių kariuomenė.
Senas kareivis 2023-08-31 01:11
Jums ,,piderai" ką nors padarė? Ar labai norėtumėt, kad normalūs rusai bombarduotų Vilnių? Ar įsivaizdiuojat, ką tie normalūs rusai išdarinės su Lietuvos moterimis ir mergaitėmis? Manęs vienas kaimynas klausė, kur bėgsiu, kai užpuls rusai. Atsakiau: ,,Bėgsiu ieškot automato".
immortallt 2023-08-31 08:10
Jis tai norėtų ir įsivaizduoja, kaip jam gerai bus, o kad realybėje koks maskolis apiplėš ir apmyš jau jį sužeistą gulinį griovyje ar jau pūvantį jo lavoną, tai "nedašyla". Tokie asmenys ir trėmė normalius lietuvius į Sibirą. Tokie ir dabar būtų kolaborantai ir perduotų koordinates gimdymo namų, ligoninių, darželių. Taikos metu informacija apie tokius turėtų būti nuolat atrenkama ir karo metu tiesiog duodama pasirinkti, taip kaip esi į fronto liniją, arba kulka į kaktą. Ištikimas jis nebent maskoliams, nes ėda visą šūdą ir dar paprašo, net padažo atsisako, skanu ir taip.