„Jei tai tiesa, sunaikinti Baltijos šalis nach@#$! Nušluoti jas nuo žemės paviršiaus!“ (Video)  (11)

Solovjovas sukrėstas karinės operacijos sukėlė skandalą eteryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galingų sprogimų serija Pskovo oro uoste sukėlė tikrą isteriją tarp Rusijos propagandistų. Smūgis buvo toks galingas ir netikėtas, kad Rusijos televizijos kanalų laidų vedėjai nuo pat ryto buvo šokiruoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinės operacijos masto. Vienas odioziškiausių Kremliaus propagandistų Vladimiras Solovjovas tiesioginiame eteryje sukėlė skandalą, piktindamasis Pskovo oro uosto puolimu.

V. Solovjovas negalėjo patikėti, kad išpuolį surengė Ukraina. Pasak jo, dronai buvo paleisti iš Baltijos šalių, kurios priklauso NATO, teritorijos. Jis reikalauja, kad Rusija atkeršytų sunaikindama Baltijos šalis ir „nušluodama jas nuo žemės paviršiaus“. Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė „Ukraina 365“ „Telegram“ kanalas.

„Išskaidykime į eilę keletą akivaizdžių klausimų. Pskovas yra netoli NATO sienos. Iš kur buvo paleidimas? Negi iš Ukrainos? Aha, taip ir patikėjau. Iš Baltijos šalių? Sunaikinti nach@#$ Baltijos šalis, jei taip! Nušluoti nuo žemės paviršiaus!“ - tiesioginiame eteryje ėmė šaukti propagandistas.

 

Jis sakė, kad jei smūgį suduotų NATO šalys, tai galėtų būti laikoma karo paskelbimu, „o tai reiškia, kad atsakant į tai nedelsiant turėtų būti panaudoti branduoliniai ginklai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(50)
(-45)

Komentarai (11)