[ŽT] „Tai ideali vieta.“ Beprotybė. Rusijos generolas reikalauja branduolinio smūgio (Video)  ()

Nei Guruliovas, nei Solovjovas negalvoja apie civilius Zaporižios srities gyventojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laidoje „Priamoj kontakt“ propagandistas Vladimiras Solovjovas ir rusų generolas Andrejus Guruliovas, vienas už kitą garsiau įrodinėjo, kad Rusijos kariuomenės vadovybė turi nedelsiant smogti taktiniais branduoliniais ginklais į Robotynės gyvenvietę Zaporižioss srityje, iš kurios neseniai pabėgo Rusijos kariuomenė. Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Solovjovas ir Guruliovas, antrindami vienas kitam, Robotynę pavadino „idealia vieta taktiniams branduoliniams ginklams panaudoti“. Jie įsitikinę, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ten „susibūrė“ ir sutelkė tokį skaičių, kad, smogę ten, galėtų „pergalės žygiu“ užimti Zaporižios ir net Dnipropetrovsko sritis.

Na, o tai, kad nei Guruliovas, nei Solovjovas negalvoja apie civilius Zaporižios srities gyventojus, jau seniai ne paslaptis. Tačiau yra dar vienas niuansas. Netoliese yra ir kitų gyvenviečių, kurias iki šiol kontroliuoja okupacinė rusų armija. Bet jei Solovjovas yra kaip medis kariniuose reikaluose, tai stebina girdėti tokius žodžius iš Guruliovo, kuris daugelį metų tarnavo armijoje.

 

Įdomu, ar draugas generolas, pasisakydamas už branduolinį smūgį Robotynėje, suvokia, kad gali pakenkti rusų „berniukams“, kurie užima ten labai artimas pozicijas?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(12)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: