Internetas ūžia. Sensacingas video. Su visais sveikinasi Prigožinas ir neigia gandus apie savo likvidaciją (Video)  (6)

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas žuvo lėktuvo katastrofoje rugpjūčio 23 dieną ir antradienį jau buvo palaidotas. O gal ne?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-31 Internetas ūžia. Sensacingas video. Su visais sveikinasi Prigožinas ir neigia gandus apie savo likvidaciją (Video)  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 30 dienos vakarą internete pradėjo plisti vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas Prigožinas pats neigia savo mirtį. Tiksliau, savo „likvidavimą“.

„Svarstantiems ar aš gyvas, ar ne, kaip man sekasi... Dabar antroji rugpjūčio pusė, 2023 metai,  esu Afrikoje“, sakė „Wagner“ vadovas. Savo trumpą pareiškimą jis nufilmavo šarvuotame automobilyje ir jį užbaigė žodžiais „Viskas tvarkoje“.

Šiuo įrašu ėmė dalintis daugybė atvirųjų šaltinių kanalų. „Negali būti...“ nustebo garsus „Twitter“ puslapis MAKS 23. Su „Wagner“ siejami „Telegram“ kanalai vienas per kitą šaukė - „Matot? Juk sakėm!“ Tačiau realybė gali būti kitokia.

Apie tai, kad Prigožinas gali būti gyvas, kalbama nuo rugpjūčio 23-iosios katastrofos. Yra žonoma, kad Prigožinas turėjo antrininkų, sau lojalių žmonių Rusijos valdžios sluoksniuose, padirbtų pasų. Bet šis įrašas yra tiesiog per daug keistas, kad būtų naujas.

 

Prigožinas atrodo ramus. Ir, svarbiausia, net neužsimena apie katastrofą ir žuvusius bendražygius. Juk ne tik buvo pasikėsinta į jo gyvybę, bet ir nukauti keli aukšto rango „Wagner“ žmonės. Kodėl jis apie tai nekalba? Net ir data nenurodyta.

Įrašas tikriausiai yra senas. Gandai apie Prigožino mirtį buvo pasklidę ir anksčiau, nes jis trumpam buvo dingęs iš socialinių tinklų. Vėliau jis tikrai buvo Afrikoje. O štai iš jos grįždamas ir žuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(13)
(4)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: