Grandiozinis manevras. „Z-kanalai“ skelbia, kodėl rusai pabėgo iš fronto  ()

„Užsirašykite sau ant kaktos: „pelningesnės ribos“ jums bus išskirtinai ties 1991-ųjų riba.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų fronte Rusijos kariuomenės gynyba pradėjo byrėti. Karines nesėkmes propagandistai bando pateisinti dar viena pasaka apie „ėjimą prie naudingesnių pozicijų“. Šiuo atžvilgiu pasižymėjo Rusijos Z grupės kanalas „Štorm.Osetija“, praneša Dialog.UA.

Robotynė. Ne pasidavimas, o traukimasis į kraštą, kad būtų suformuotas „katilas“, leidžiantis sistemingai naikinti priešą... Ta pati strategija buvo naudojama Piatychatkuose... Situacija valdoma, šiame kare mes lyderiaujame“, – rašė kanalas.

Tiesą sakant, Zaporižios kryptimi Rusijos kariuomenei susidaro labai apgailėtina padėtis. Kai kurie Z-karininkai atvirai rašo apie ginkluotųjų pajėgų proveržį Robotynės srityje ir kontrpuolimo placdarmo išplėtimą.

Rusijos Federacijos ginkluotosiose pajėgose labai trūksta pajėgų, todėl vadovybė skubiai perkelia papildomus karius Zaporižios kryptimi. Tačiau jis jų neima iš rezervų, kurių, matyt, jau nebėra, o perkelia iš kitų atsiųstų, taip susilpnindamas gynybą.

Ukrainos karo žurnalistas Jurijus Butusovas šaipėsi iš Rusijos okupantų pasiteisinimų dėl Robotynės.

 

Eilinė istorija apie „geros valios gestą“, „proveržio neigimą“ ir „naudingesnes pozicijas“. Dabar įsibrovėliai tai vadina „pasitraukimu į kraštą“. Užsirašykite sau ant kaktos: „pelningesnės ribos“ jums bus išskirtinai ties 1991-ųjų riba. Žinoma, geriau būtų Kurilų salose, bet mes gerbiame tarptautinę teisę“, – rašė jis „Telegram“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(3)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: