„Padėtis tik blogės. Karas grįžta...“ Prasideda masinis sostinės puolimas  ()

Bepiločių orlaivių atakos tapo Kremliaus galvos skausmu karine ir politine prasme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija pastaruoju metu susidūrė su masiniu bepiločių orlaivių puolimu – buvo atakuojami vakariniai, centriniai ir pietiniai šalies regionai, įskaitant Maskvą. Akivaizdu, kad Kyjivas yra pasiryžęs į Rusijos teritoriją įnešti nestabilumo, destrukcijos ir nenuspėjamų karo veiksmų.

Taip teigiama amerikiečių kanalo CNBC straipsnyje.

Ukraina labai aktyviai naudoja dronus aneksuotame Kryme. Vienas iš pagrindinių jos taikinių buvo Kerčės tiltas – itin svarbus objektas, kuriuo aprūpinama okupacinė Rusijos Federacijos armija.

Tai, kad sparčiai daugėja bepiločių orlaivių atakų, leidžia manyti, kad tai yra naujos Ukrainos strategijos kovojant su Rusijos Federacija dalis.

„Karas grįžta į Rusiją. Ukraina demonstruoja, kad gali labai apsunkinti gyvenimą Rusijai, rusams ir Putinui... Ir kol ši invazija tęsis, padėtis tik blogės“, - sakė „BlueBay Asset Management“ ekspertas Timothy Ashas.

 

Jis priminė, kad Kremlius, teisindamas savo agresiją, vienu iš savo tikslų įvardijo Rusijos saugumo užtikrinimą. Tačiau nauja Ukrainos taktika rusams parodė, kad po „specialiosios operacijos“ saugumas tik pablogėjo.

Be kita ko, dronų atakos taip pat tapo smūgiu Rusijos, ypač Maskvos, oro eismui. Sostinės oro uostuose dabar reguliariai įvedamas planas „Kovior“: skrydžiai atšaukiami ir atidedami. O tai yra milžiniški finansiniai nuostoliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(5)
(155)

Komentarai ()