[ŽT] Putinas išsigandęs. Prie jo rezidencijos pastebėta kai kas įdomaus (Foto)  (1)

„Pancir S-1“ buvo dislokuotas Maskvos priemiestyje, kuris yra mažiau nei 10 kilometrų nuo Rusijos prezidento rezidencijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešlėktuvinių raketų ir pabūklų kompleksas „Pancir S-1“ buvo dislokuotas netoli Rusijos prezidento Vladimiro Putino rezidencijos Novo-Ogariove, Maskvos srityje. Apie tai pranešė „Svoboda“.

Sistemos buvo įrengtos mažiau nei 10 kilometrų nuo Rusijos prezidento Vladimiro Putino rezidencijos Novo-Ogariove.

Pastebėta, kad sekmadienį, rugsėjo 3 d., televizijos kanalas „Rossija“ laidoje „Savaitės naujienos“ parodė vaizdo įrašą, kaip Maskvoje statoma nauja oro gynybos sistemos „Pancir S-1“ aikštelė.

„Svoboda“ žurnalistai išsiaiškino, kad oro gynybos sistema yra šalia Zareche kaimo, kur ši oro gynybos sistema jau buvo įrengta sausį. Remiantis „Google“ palydoviniais vaizdais, „Pancir S-1“ stovėjo atvirame lauke, o šiuo metu aplink oro gynybos sistemą pastatyta tvora ir įrengti podiumai, kaip matyti iš šios 2023 m. rugsėjo 3 d. Planet.com palydovinės nuotraukos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(14)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)