Tai jau ne Reznikovas. Ukraina nuščiuvo. Ką paskelbė naujasis Gynybos ministras (Foto)  ()

„Mano filosofijoje korumpuoti pareigūnai prilyginami teroristams.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 6 d., Ukrainos gynybos ministro pareigas oficialiai pradėjo eiti Rustemas Umerovas. Aukščiausioje Radoje tardamas savo kalbą, vienu iš pagrindinių savo tikslų jis pavadino kovą su korupcija.

Tai pranešė Ukrainos parlamento spaudos tarnyba.

„Nulinė tolerancija korupcijai. Kiekviena pavogta grivina kainuoja mūsų karių gyvybę ir saugumą. Mano filosofijoje korumpuoti pareigūnai prilyginami teroristams. O su teroristais jokių derybų nebus“, – deputatams sakė Umerovas.

Jis taip pat paskelbė apie Pirkimų agentūros veiklą ir jos darbą pagal NATO standartus.

Tarp svarbiausių savo darbų naujasis Gynybos ministras taip pat įvardijo pergalę kare su Rusija, Ukrainos gynybinio pajėgumo stiprinimą, NATO naikintuvų F-16 priėmimo infrastruktūros paruošimą, karinio rengimo sistemos reformą, darbą su užsienio sąjungininkais ir partneriais.

 

Pažymėtina, kad savo kalboje Umerovas ne veltui atkreipė dėmesį į korupcijos temą. Jo pirmtakas Gynybos ministerijos vadovas Oleksijus Reznikovas posto neteko būtent dėl ​​korupcijos skandalų.

Svarbu pažymėti, kad naujasis gynybos ministras Rustemas Umerovas yra Krymo totorių atstovas. Jo paskyrimas, kai kurių ekspertų nuomone, be kita ko, yra rimta Kyjivo ketinimų išvaduoti Krymą iš Rusijos okupacijos deklaracija.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(277)
(6)
(271)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: