Taip gali tik Maskva. Rado būdą armijai papildyti  ()

Pagal dokumentą, asmenys, atliekantys bausmę įkalinimo ir pataisos įstaigose, bus įtraukti į karių registrą net neatvykę į karių registracijos ir įdarbinimo įstaigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau nebesidrovi. Rusija rado būdą armijai papildyti. Žurnalistų teigimu, Rusijos Federacijos gynybos ministerija pasiūlė pakeisti „Karinės registracijos nuostatus“.

Apie tai praneša TASS.

Pakeitimai apima „Karinės registracijos nuostatų“ 15 punktą, pagal kurį laisvės atėmimo bausmę atliekantiems piliečiams karinė registracija netaikoma.

Pagal dokumentą, asmenys, atliekantys bausmę įkalinimo ir pataisos įstaigose, bus įtraukti į karių registrą net neatvykę į karių registracijos ir įdarbinimo įstaigą.

Karo prievolininkams ir už karinę tarnybą atsakingiems asmenims, atliekantiems laisvės atėmimo bausmę, siūloma įvesti „specialiosios karinės registracijos“ sąvoką.

„Specialią karinę registraciją vykdo bausmių vykdymo sistemos pataisos įstaigos ir kariniai komisariatai bausmių vykdymo sistemos įstaigų vietoje“, – teigiama projekte.

 

Kalėjimai ir kolonijos sudarys kalinių, atsakingų už karinę tarnybą, sąrašus, taip pat juos pakeis, kai nuteistieji perduodami ar paleidžiami ir perduodami į karinės registracijos ir įdarbinimo įstaigas.

Taip pat siūloma ne rečiau kaip kartą per metus tikrinti specialiosios karinės registracijos sąrašus su karinės registracijos ir šaukimo tarnybų karinės registracijos dokumentais.

Prieš įsigaliojant įstatymams, juos turi patvirtinti RF taryba ir pasirašyti Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(19)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: