„Rusija nėra pirmojo pasaulio šalis.“ Kodėl rusai savanoriškai eina į karą  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys paaiškino, kodėl kai kurie rusai nori savanoriškai kovoti prieš ukrainiečius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis rusų gyvena viena diena ir vienintelis jų gyvenimo tikslas yra uždirbti pinigų savo gerovei pagerinti, sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys Kirilas Jakovlevas. Tada kovotojas išplėtojo savo mintį, pažymėdamas, kad pinigai yra pagrindinė motyvacija tų, kurie, net ir grįžę iš nelaisvės, vėl eina kariauti ir žudyti ukrainiečių.

Kirilo Jakovlevo interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Televizijos laidos vedėjas klausė, kas negerai su tais rusais, kurių nesustabdo net pakartotinė nelaisvė, jie vėl ir vėl pasirašo sutartį ir grįžta kariauti į Ukrainą. Į tai patyręs Ukrainos kariškis atsakė taip: „Yra nesveikų žmonių. Jie ten turi pakankamai nesveikų žmonių, kurie nori ką nors nužudyti. Jūs ir žiūrovai taip pat turėtumėte suprasti, kad Rusija nėra pirmojo pasaulio šalis, kur viskas gerai, kur yra padorūs atlyginimai, pensijos, kur buvo laiminga vaikystė.“

Kirilas Jakovlevas papildė tai, kas išdėstyta, detalėmis iš rusų gyvenimo, kurios jiems tampa paskata eiti į karą: „Jie gyvena viena diena. Šiandien nežudė – žiūrėsime, kas bus rytoj. Jie neturi išeities. Anksčiau jie gaudavo 20-30 tūkst. rublių, o dabar jiems žadama 200-300 tūkst. rublių. Be to, jie nuolat ką nors vagia, plėšia. Vadinasi, juos pirmiausia motyvuoja pinigai, bet ne visus. Yra ir tokių, kurie labai nerimauja, kad bus išsiųsti į kalėjimą Rusijoje arba nužudyti Ukrainos nelaisvėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(2)
(15)

Komentarai ()