„Jie visai išnaglėjo?! Viskas. Chana.“ Maskva skelbia, kad „nervai nelaiko“. Gali būti Armagedonas  ()

Pasigirdo grasinimai , kad kai kurių branduolinių šalių vadovams „neatlaikys nervai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas metė kaltinimus Jungtinėms Valstijoms ir pagrasino branduolinių ginklų panaudojimu. Prie priskiriamų nusikaltimų D. Medvedevas įvardijo ginklų tiekimą Rusijos priešams ir „piliečių vagystę“. D. Medvedevo grasinimai buvo paskelbti rugsėjo 10 d. jo „Telegram“ paskyroje.

Buvęs Rusijos prezidentas leidosi į loginius patikslinimus ir piktinosi, kad Vašingtonui leidžiama tiekti ginklus, kam jis mano esant reikalinga, o Maskvos sąjungininkės sulaukia grasinimų iš Jungtinių Valstijų, kai nori daryti tą patį.

„Jie visai išnaglėjo? Neteisėtos sankcijos Rusijai ir mums draugiškoms šalims – jokių problemų, jokių pasiteisinimų nereikia. Tuo pat metu – nelieskite Vakarų turto savo atsilikusiose ekonomikose. Vakarai gali tiekti bet kokius ginklus mūsų priešams. Mūsų draugams tai daryti draudžiama, visais įmanomais būdais gąsdinant juos represijomis“, - samprotavo D. Medvedevas.

Pasak jo, amerikiečiai gali „sulaukti“ 2001 m. rugsėjo 11 tragedijos pasikartojimo. Tik šį kartą prieš juos gali būti panaudoti branduoliniai ar biologiniai ginklai.

„Nenoriu jiems prišnekėti, bet jie susilauks, kad kada nors teroristai vėl įvykdys 2001 m. rugsėjo 11 d. stiliaus išpuolį, tačiau su branduoliniu arba biologiniu komponentu. Arba dar blogiau: vienam iš branduolinių šalių lyderių neatlaikys nervai, ir jis priims emocingą sprendimą panaudoti masinio naikinimo ginklą“, - rašė D. Medvedevas.

 

Odiozinis politikas pažymėjo, kad branduolinis klubas nuolat plečiasi, o kai kurios jo narės nėra saistomos jokių įsipareigojimų.

„Ir tada viskas. Chana. Liks tik rinkti pinigus naujam paminklui Ground Zero rajone. Geriausiu atveju. O blogiausiu atveju vainikai bus tiesiog paleisti į vandenį...“ - niūriai užbaigė Medvedevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(39)
(-37)

Komentarai ()