[ŽT] Tai rimta. „Mossad“ vadovas skelbia mirtiną pavojų  ()

„Baiminamės, kad rusai iraniečiams perduos modernius ginklus, kurie tikrai kels grėsmę mūsų taikai ir galbūt net mūsų egzistavimui čia.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-13 [ŽT] Tai rimta. „Mossad“ vadovas skelbia mirtiną pavojų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio žvalgybos agentūros „Mossad“ vadovas Davidas Barnea išreiškė didelį susirūpinimą dėl to, kad Rusijos Federacija ir Irano Islamo Respublika smarkiai plečia bendradarbiavimą karinėje srityje. Kartu jis gavo informacijos, kad Kremlius gali tiekti iraniečiams ginklų, kurie keltų grėsmę pačiam Izraelio, kaip valstybės, egzistavimui, rašo „The Times of Israel“.

„Baiminamės, kad rusai iraniečiams perduos modernius ginklus, kurie tikrai kels grėsmę mūsų taikai ir galbūt net mūsų egzistavimui čia“, – sakė „Mossad“ vadovas.

Tuo pat metu Barnea perspėjo aukščiausią Irano vadovybę, kad jo šalis tikrai reaguos, jei žydų gyvybėms iškiltų pavojus.

 

„Iranas sustiprino terorą visame pasaulyje. Per metus buvo sustabdyti 27 išpuoliai. Izraelis smogs atgal pačiame Teherano centre“, – sakė "Mossad" vadovas.

Jis pridūrė, kad jei izraeliečiai nukentėtų nuo tebesitęsiančios, žymiai suaktyvėjusios, valstybės remiamos Irano teroristinės veiklos visame pasaulyje, Teheranas ir jo aukštoji vadovybė sulauktų stipraus atsako.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()