„Budanovas gali trauktis iš žvalgybos.“ Sensacinga žinia. Kas nutiko  ()

Ukrainos karinės žvalgybos vadovas Kyrylo Budanovas įstoja į aspirantūrą, įgijęs politikos mokslų diplomą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vyriausios karinės žvalgybos valdybos (GUR MO) vadovas generolas leitenantas Kyrylo Budanovas pateikė dokumentus į Ostroho akademijos aspirantūrą. Informaciją jau patvirtino šios mokymo įstaigos rektorius Igoris Pasechnikas.

Žinoma, kad žvalgybos vadovas yra pateikęs dokumentus, bet dar neįrašytas į sąrašą. Tai tikriausiai laiko klausimas, nes jis yra pirmoje reitingo vietoje.

K. Budanovas pasirinko specialybę „Politikos mokslai“. Šis sprendimas rodo, kad karinės žvalgybos vadovas gali ruoštis mesti žvalgybą ir pradėti politinę karjerą ir netgi gali kandidatuoti į Ukrainos prezidento postą. K. Budanovas jau turi Odesos sausumos pajėgų instituto, kurį baigė 2007 m., diplomą. Vakarais jis mokysis naujos specialybės.

Atkreipkite dėmesį, kad K. Budanovas, būdamas 37 metų, tapo tikrai legendine asmenybe. Jis išgarsėjo dar prieš visapusišką Rusijos įsiveržimą į Ukrainą, dalyvaudamas žygyje į okupuotą Krymą. Jam vadovaujant vyriausioji žvalgybos valdyba pasiekė naują lygį ir šiandien vykdo operacijas, kurių gali pavydėti žvalgybos agentūros visame pasaulyje.

 

Viena naujausių – į Ukrainą kartu su koviniu sraigtasparniu Mi-8 pabėgusio rusų piloto užverbavimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(2)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: