Skelbiamas košmariškas scenarijus Ukrainai. „Dar 10 metų. Prasidės karas ne tik su Rusija“ (Video)  ()

Tai bus lėtas karo veiksmų procesas, o ne nuolatinis aktyvus karo etapas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karo ekspertas, pulkininkas Romanas Svitanas teigė, kad Ukrainai teks kovoti su okupantais dar mažiausiai 10 metų. Tačiau kalbame ne tik apie karines operacijas su Rusijos Federacija.

Reiks atlaikyti smūgius ir iš atskilusių šalių, kurios atsiskirs nuo Rusijos Federacijos, savo naujoje prognozėje patikslino Svitanas.

„Mes ir toliau kovosime su Rusija dar 10 metų, kol ji visiškai žlugs“, – sakė jis.

Pasak Svitano, tai bus lėtas karo veiksmų procesas, o ne nuolatinis aktyvus karo etapas. Kalbame apie 8 metų karo Donbase intensyvumo lygį, palyginimui nurodė karo ekspertas.

Per visą Ukrainos sieną ir su tomis šalimis, į kurias subyrės Rusijos Federacija. Tai yra, mūsų valstybės siena bus „karštoje“ būsenoje. Su tuo susitvarkys kariuomenė, pilietinė visuomenė dėl to problemų neturės“, – sakė jis.

 

Svitanas patikslino, kad papildomai Ukraina turės sukurti demilitarizuotą zoną, kurios ilgis bus maždaug 150-200 kilometrų į rytus, kad priešas nepriartėtų prie sienos. Tiesą sakant, karo su Rusijos Federacija teatras pavirs kasdienine Ukrainos kariuomenės kova, kuri periodiškai virs didelių mūšių forma, mano karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(12)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: