[ŽT] „Jie tampa kūrybingi.“ Grėsminga žinia. Rusija pakėlė naikintuvus - pradeda labai gudrų puolimą (Video)  ()

Karo ekspertas Romanas Svitanas paaiškino, kodėl okupantai rugsėjo 18-osios naktį paleido precedento neturintį orlaivių skaičių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai bando apakinti ukrainiečių oro gynybos sistemą pakankamu lėktuvų skaičiumi ar bent prisotinti tam tikrą taikinio sekimo koeficientą.

Apie tai „YouTube“ kanalui „Novin Factory“ interviu su Jevgenija Kutnova metu pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo lakūnas-instruktorius Romanas Svitanas.

„Jie tampa kūrybingi. Tarkime, jie paleidžia iki dviejų dešimčių raketų, o kol raketos skrenda, pakyla aukštyn taktiniai lėktuvai. Iš esmės jie nieko nedaro, jų užduotis yra pasirodyti mūsų oro gynybos taikiniais ir suklaidinti mūsų operatorius,“ – aiškino karo analitikas.

Tuo pačiu metu, patekusios į Ukrainos oro erdvę, raketos keičia maršrutus ir įsijungia centrifugos režimas, tai yra, jos pradeda suktis visoje Ukrainoje, o tada pasiekia savo taikinius.

Siekdami pataikyti į taikinius mūsų oro erdvėje, okupantai kartais naudoja bepiločius orlaivius, nors pastaruoju metu dronais priešas dažniausiai naudojasi Odesoje ir mūsų Juodosios jūros uostuose, pažymėjo R. Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(15)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: