[ŽT] Karabache sušaudyta Rusijos kariuomenė. Maskva skelbia „neeilinį įvykį“  ()

Kalnų Karabacho teritorijoje nuaidėjo šūviai Rusijos „taikdarių“ kryptimi. Grįžę iš patruliavimo į dislokavimo vietą, „taikdariai“ pateko į pasalą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-20 [ŽT] Karabache sušaudyta Rusijos kariuomenė. Maskva skelbia „neeilinį įvykį“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija skelbia apie neeilinį įvykį, nutikusį dvi dienas trukusios specialiosios Azerbaidžano operacijos prieš ginkluotas grupuotes Kalnų Karabache pabaigos dieną.

Azerbaidžano prezidento atstovas teigė, kad šaudymas nutrūko, o grupuočių nariai padėjo ginklus. Tačiau keli mirtini šūviai buvo paleisti Rusijos „taikdarių“ kryptimi Armėnijos anklavo teritorijoje. Apie tai „Telegram“ kanale pranešė Rusijos Federacijos gynybos ministerijos spaudos tarnyba.

Rusijos armijos pareigūnai nurodė, kad incidentas įvyko netoli Džanjatago (arba Čankatacho) gyvenvietės Kalnų Karabache. Taikos palaikymo kariai buvo stebėjimo poste – žmonių skaičius nenurodomas. Kai jie grįžo iš posto, į juos buvo šaudoma iš šaulių ginklų. Dėl apšaudymo kareiviai žuvo.

 

Atvejį tirs Rusijos Federacijos ir Azerbaidžano teisėsaugos pareigūnai, tikina gynybos ministerija. Jokių kitų įvykio detalių nepateikiama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()