[ŽT] Maskva šokiruota. Viskas slepiama. „Didžiulis smūgis Rusijos reputacijai“ (Video)  ()

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matomi Azerbaidžano kariuomenės puolimo prieš Rusijos taikdarių stebėjimo postą, kurį sunaikino gaisras, pasekmės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-21 [ŽT] Maskva šokiruota. Viskas slepiama. „Didžiulis smūgis Rusijos reputacijai“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Azerbaidžano kariuomenė atidengė ugnį į Rusijos taikdarių stebėjimo postą Kalnų Karabache, jį visiškai sunaikindama. Vaizdo įrašas apie atakos padarinius socialinėje žiniasklaidoje pasirodė vakar po to, kai karštojoje vietoje atsinaujino kova.

Vaizdo įrašo fragmentą savo „Telegram“ kanale paskelbė žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis. Pasak jo, Rusijos valdžia slepia smūgį iš Azerbaidžano ir jo pasekmes, nes pakenkimas Maskvos reputacijai bus didžiulis.

Be to, dabartinėje situacijoje Rusijos Federacija tiesiog neturi ką atsakyti į Azerbaidžano, kurį aktyviai remia Turkija, veiksmus. Paskelbtoje medžiagoje matyti apdegę asmeniniai daiktai, generatorius ir Rusijos kariuomenės skalbimo mašina. Rusija visas jėgas metė į karą su Ukraina, negalėdama paveikti padėties Užkaukazėje.

 

„Kremlius bailiai tyli apie šį incidentą, nes Rusija tiesiog negali nieko padaryti prieš Turkiją ir Azerbaidžaną“, – pažymėjo jis. Labai tikėtina, kad į rusus pataikė artilerijos salvė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()