„Tai šokiruos visus...“ Arestovyčius skelbia sensaciją. Gali būti pareikšti kaltinimai Zalužnui  (1)

„Ar valdžia sugebės suvaldyti šį procesą šiuo atveju – atviras klausimas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl didelio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno autoriteto visuomenėje ir kariškių tarpe jam pateikti kaltinimai priblokš visus.

Buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius apie tai pranešė „Telegram“ kanale, praneša Censor.NET.

„Pastarosiomis savaitėmis matėme ne vieną įvykį, rodantį, kad neviešas greitos Pietų okupacijos priežasčių tyrimo procesas tęsėsi ilgą laiką, o dabar jis išsiliejo interviu su generolu Sokolovu, buvusio Chersono regiono valstybės administracijos vadovo Genadijaus Lagutos mirtimi ir dideliu BBC straipsniu apie baudžiamąjį procesą, kuriame minimi Ukrainos generolai, įskaitant vyriausiąjį vadą Valerijų Zalužną.

Straipsnyje pažymima, kad siauruose politiniuose sluoksniuose ši byla vadinama „Zalužno byla“. Akivaizdu, kad netrukus, kai byla taps vieša, pamatysime informacinės bombos sprogimą“, – pažymėjo jis.

 

Anot Arestovyčiaus, kadangi Zalužnas turi didelį autoritetą visuomenėje ir tarp kariškių, jam pateikti kaltinimai priblokš visus.

„Ar valdžia sugebės suvaldyti šį procesą šiuo atveju – atviras klausimas. Atsižvelgiant į Zalužno figūros autoritetą, visuomenė domėsis, kas, kada ir kokiais pagrindais inicijavo šią bylą. Esmė: esame prie didelio informacinio ir politinio skandalo slenksčio, kurio nuslėpti nepavyks“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(31)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: