Nesikelia iki pietų. Kas vyksta su Putinu  (1)

Pasak žurnalistų, valstybės vadovas agresorius laikosi griežtos dietos be cukraus, kelias valandas nesikelia iš lovos ir verčia savo padėjėjus laukti, kol išeis iš sporto salės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistai papasakojo apie neįprastą valdovo Vladimiro Putino, kuris iš lovos nesikelia ištisas valandas, kasdienybę. Pažymima, kad V. Putinas pusryčiams valgo neįprastus patiekalus, taip pat atsisako tvarkyti valstybinius reikalus prieš kasdienius pasiplaukiojimus ir kasdien plaukia dvi valandas. Apie tai praneša laikraštis „The Mirror“.

Daugelis pasaulio lyderių dieną pradeda anksti, tačiau V. Putinas, anot žurnalisto Beno Džudos, keliasi tik vidurdienį. Pusryčiams jis valgo varškę su koše arba omletą.

Mėgstamiausi jo pusryčiai - putpelių kiaušiniai, kuriuos jis užgeria šviežiai spaustomis sultimis arba kava. Tuo pat metu Rusijos prezidento pusryčius tikrina degustatorius, jei kas nors nuspręstų įmaišyti nuodų.

Taip pat žinoma, kad jis laikosi labai subalansuotos dietos.

V. Putino racioną sudaro pomidorai, agurkai ir salotų lapai. Jis taip pat mėgsta žuvį ir avieną ir atsisako visko, ko sudėtyje yra cukraus. Visas maistas jo stalui užauginamas tik patriarchui Kirilui priklausančioje žemėje.

Padėjėjai teigia, kad jis mėgsta dviejų valandų plaukimo treniruotes, kad psichologiškai pasiruoštų būsimai dienai.

 

Pranešama, kad Rusijos prezidento dvaro tarnautojai, kol jis plaukia, sukiojasi lakuoto medžio salonuose. Kasdienius Putino plaukimus kartais papildo treniruotės sporto salėje.

Žurnalistų teigimu, kol Rusijos prezidentas treniruojasi sporto salėje, fone paprastai groja kažkas iš Kremliaus propagandos. Praeis kelios valandos, kol V. Putinas pagaliau imsis valstybinių reikalų, o jo komanda atneš dokumentus ant jo darbo stalo, kur, baiminantis kibernetinių atakų, nėra kompiuterių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(3)
(28)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: