[ŽT] Neįtikėtina. „Klausykitės abejom ausim.“ Solovjovo studijoje nuskambėjo tiesa (Video)  (2)

Rusijos propagandisto Vladimiro Solovjovo programos eteryje kilo skandalas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandisto Vladimiro Solovjovo programos eteryje kilo skandalas: vienas iš studijos ekspertų pasakė tiesą apie tai, kas vyksta Rusijoje. Nepatogią tiesą išsakė Izraelio ekspertas Jakovas Kedmi, nuolat dalyvaujantis Solovjovo pokalbių laidoje.

Tačiau šį kartą kažkas įvykiai rutuliojosi kitaip: Kedmi staiga paskelbė, kad dėl karo kainos Rusijoje smarkiai išaugo ir kad iš tikrųjų absurdiškas ir beprotiškas karas prieš Ukrainą veda į Rusijos gyventojų skurdinimą, jie jau nebegali nusipirkti produktų tiek, kiek galėjo nusipirkti anksčiau.

Šis pareiškimas sukėlė tikrą audrą – studijoje kilo triukšmas, likę ekspertai užsipuolė Kedmi, šaukdami, kad nieko panašaus neva nevyksta. Kedmi buvo bandoma nutildyti, bet jis ir toliau skelbė savo, sakydamas, kad rusai dėl karo pasekmių gali sau leisti vis mažiau pirkinių, o jų gyvenimas prastėja.

 

Ukrainos žurnalistas bei tinklaraštininkas Denysas Kazanskis savo „YouTube“ kanale paskelbė transliacijos fragmentus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(238)
(3)
(235)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: