[ŽT] Rusija gavo 5-os kartos naikintuvų partiją  ()

Rusijos ginkluotosios pajėgos gavo naikintuvų „Su-57“ ir „Su-35“ partiją. Rusija giriasi, kad orlaivių gamyba įgauna „gerą pagreitį“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgos gavo naują naikintuvų „Su-57“ ir „Su-35“ partiją, pranešė Rusijos propagandos kanalas „RIA Novosti“.

Rusijos ministro pirmininko pavaduotojas Denisas Manturovas sakė, kad Rusijos orlaivių gamybos įmonės pasiekia „gerą gamybos tempą“. Jis teigia, kad Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgos gavo naują 5-os kartos naikintuvų „Su-57“ ir 4++ kartos „Su-35S“ partiją. Manturovas taip pat pridūrė, kad iki metų pabaigos Rusijos kariuomenė gaus dar vieną „Su-57“ partiją.

„Su-57“ yra penktos kartos naikintuvas, nes yra sunkiai pastebimas radarais, turi pažangias elektronikos sistemas. Šie naikintuvai tarnauja nuo 2020 metų, bet Ukrainą atakavo nebent tik iš tolo. Rusija juos labai saugo, nes jie yra brangūs ir Rusija puolėja viltis juos eksportuoti. Nesėkmė Ukrainoje pakenktų kuriamam  „Su-57“ įvaizdžiui. Todėl Rusijos nuostolių Ukrainoje sąrašuose „Su-57“ nerasite - niekur šalia šie naikintuvai tiesiog nepasirodė.

(9)
(46)
(-37)

Komentarai ()