[ŽT] Netikėti įvykiai. Prigožino įpėdiniu skelbiamas išdavikas (Video)  ()

„Wagner“ vadai apkaltino savo buvusį kolegą išdavyste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 29 d. Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas susitiko su Rusijos gynybos viceministru Junusu-Beku Jevkurovu ir buvusiu „Wagner“ vadu Andrejumi Troševu. Susitikimo vaizdo įrašas buvo paskelbtas Kremliaus svetainėje, praneša „Meduza“.

„Praėjusiame susitikime kalbėjome apie tai, kad dalyvausite formuojant savanorių dalinius, galinčius atlikti įvairias kovines užduotis, pirmiausia, žinoma, specialiosios karinės operacijos zonoje. Jūs pats kovojote tokiame dalinyje daugiau nei metus“, – kalbėjo V. Putinas, kreipdamasis į Troševą.

„Telegram“ kanalas „Shot“, remdamasis šaltiniais, rašo, kad Andrejus Troševas prižiūrės ryšius tarp savanorių formacijų ir Gynybos ministerijos.

Andrejus Troševas yra buvęs „Wagner“ personalo vadovas. Jis dalyvavo Vladimiro Putino ir grupės vadų susitikime po Jevgenijaus Prigožino sukilimo birželį. Dabar Troševas dirba Gynybos ministerijos struktūrose. „Wagner“ vadai apkaltino savo buvusį kolegą išdavyste.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: