„Tai melas!“ Z-kanalas pakraupęs. Skelbia, koks pragaras nutiko Verbovėje  ()

Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė dabar meta karius ten su vienu tikslu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė artėja prie Verbovės ir Novoprokopivkos gyvenviečių praradimo, šiose gyvenvietėse jau vyksta karinės operacijos, kurių sulaikyti nėra kaip. Apie tai rugsėjo 28-osios vakarą rašė garsusis Rusijos Z-kanalas „VDV za Teplinskogo“, - praneša Dialog.UA.

Šaltinis itin aštriai sureagavo į Kremliaus propagandisto „Russia Today“ Vlado Andricos melagingą pranešimą, kad Verbovė ir Novoprokopivka tariamai yra „Rusijos Federacijos kontroliuojamos ir niekas ten nevyksta“.

„Šios kampanijos (valstybinio kanalo "Russia Today" - red.) skleidžiamas melas jau peržengia visas ribas. Jei Verbovė ir Novoprokopivka yra visiškai mūsų kontroliuojamos, kaip sako tas karo korespondentas, tai kodėl jis nerengia reportažo tiesiai iš ten, bet nuo Tokmako, esančio nuo šių gyvenviečių maždaug 20 km atstumu?“ - rašė Z-kanalas.

Kanalas tikina, kad dabar kautynės vyksta tiesiogiai šiose apgyvendintose vietovėse. Be to, šaltinis perspėjo, kad kaimai netrukus pateks į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrolę. Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė dabar meta karius ten skersti su vienu tikslu: užsidirbti sau laiko skubiai įrengti naujas gynybines konstrukcijas užnugaryje.

 

„Vaikinai iš 7-osios, 76-osios oro desantininkų divizijos ir iš MSV stovi ten iki mirties. Visų nuotaika dekadentiška: jie supranta, kad jie yra savižudžiai sprogdintojai ir jų užduotis yra tik sulaikyti ch####us iki to laiko, kol bus paruošta gynybos linija“, – rašo Z-kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: