[ŽT] Situacija kaista. Maskva eina iš proto. Grasina smogti į Vokietijos gamyklas  ()

Vokietijoje buvo pasakyta, kad šalis turi nedelsdama pristatyti į Ukrainą ilgojo nuotolio sparnuotąsias raketas „Taurus“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-02 [ŽT] Situacija kaista. Maskva eina iš proto. Grasina smogti į Vokietijos gamyklas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijoje buvo pasakyta, kad šalis turi nedelsdama pristatyti į Ukrainą ilgojo nuotolio sparnuotąsias raketas „Taurus“, o ukrainiečiai turi teisę jomis smogti Rusijos teritorijai. Rusijos Federacija į tokius pareiškimus jau sureagavo isteriškai.

Rusijos saugumo tarybos vadovo pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas „Telegram“ kanale grasina Vokietijai smūgiais gamykloms, kuriose gaminama ši amunicija, praneša UNIAN.

„Vokietijos gynybos ir saugumo komiteto pirmininkė neištariama pavarde (Marie-Agnes Strack-Zimmermann – red.)... reikalauja nedelsiant pristatyti (į Ukrainą – red.) raketas „Taurus“, kad Kyjivo režimas galėtų smogti Rusijos teritorijai ir susilpninti mūsų kariuomenės aprūpinimą. Jie sako, kad tai atitinka tarptautinę teisę. Na, šiuo atveju atakos prieš Vokietijos gamyklas, kuriose gaminamos šios raketos, visiškai atitiks tarptautinę teisę...“, – pareiškė Medvedevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(24)
(-20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: