Bandė susigrąžinti Urožainę. Kuo baigėsi paskutinė okupantų ataka (Video)  ()

Rusijos kariai bandė šturmuoti Ukrainos gynybos pajėgų pozicijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš kelias dienas Rusijos kariai bandė šturmuoti Ukrainos gynybos pajėgų pozicijas Tauridės kryptimi. Okupantai nusprendė pulti Urožainę – tai buvo paskutinė jų klaida, praneša „24 kanalas“.

Rusų šarvuotą grupę ukrainiečiams pavyko sunaikinti dronų pagalba. Primename, kad Urožainė buvo išlaisvinta rugpjūčio 16 d.

Rugsėjo 28 d. Rusijos pajėgos bandė atakuoti neseniai išlaisvintą Donecko srities Urožainę. Šturmą jie vykdė su pėstininkais, tankais ir kovinėmis mašinomis. Rusų bandymas buvo nesėkmingas ir paskutinis – Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino visą šarvuotą įsibrovėlių grupę.

Įprasti FPV dronai sugriovė visus įsibrovėlių planus. Yra žinoma, kad buvo sunaikinti 6 įsibrovėlių tankai ir 3 pėstininkų kovos mašinos, likviduota apie 30 Rusijos kariuomenės karių. Visų pirma, žinoma apie tanko T-80BV ir kovinės mašinos BPM-1 sunaikinimą.

Priešą pasitiko Atskira prezidento brigada kartu su 20-uoju atskiru specialiųjų pajėgų batalionu, Valstybinės specialiosios transporto tarnybos 710-osios apsaugos brigados puolimo kuopa, palaikoma 58-osios atskirosios motorizuotosios šaulių brigados artilerijos.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: