Tai nebejuokinga. Rusijoje reikalauja okupuoti Baltijos šalis ir Lenkiją (Video)  (2)

Reikalauja okupuoti Baltijos šalis, Lenkiją ir kitas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-04 Tai nebejuokinga. Rusijoje reikalauja okupuoti Baltijos šalis ir Lenkiją (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje propaganda pradėjo aktyviai propaguoti idėją atkurti ne SSRS, o Rusijos imperiją. Tokį raginimą visų pirma pareiškė Zaporižios srities okupacinės „valdžios“ lyderis, Kremliaus protektorius Jevgenijus Balickis. Jo interviu ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Balickis reikalauja okupuoti Baltijos šalis, Lenkiją ir kitas, kurių teritorijose Maskva per visą savo istoriją pasižymėjo.

Rusijos imperija susvyravo po bolševikų revoliucijos ir pasuko kitu vystymosi keliu, tada ji prarado daug savo subjektų. Dabar nekalbu apie žemes, tai ir taip savaime suprantama, tai ir Varšuva, ir Helsinkis, ir Revelis, ir Liepoja, visas Baltijos regionas. Visa tai mūsų žemės ir ten gyvena mūsų zmonės. Tai kad dabar jie buvo paversti nebylia banda, drebančiais padarais, tai mes turime tai ištaisyti. Ir mes tai ištaisysime su rusų ginklų galia. Susigrąžinsime mūsų žmones, mūsų pavaldinius. Kad visas pasaulis nepavirstų Sodoma ir Gomora, kuri dabar vyksta Europoje“, – sakė gauleiteris.

 

Pastebėkime, kad šiandien mažai kam daro įspūdį Kremliaus grasinimai pademonstruoti „rusiškų ginklų galią“. Pradėdamas karą prieš Ukrainą, Kremlius pademonstravo savo karinį silpnumą. Iniciatyva frontuose Ukrainoje prarasta, Rusijos kariuomenė priversta trauktis, taip pat ir Zaporižios srityje, kur laikinai „vadovauja“ Balickis.

Pastebėtina, kad Rusijos kariuomenė per savo agresiją net nespėjo užimti Zaporižios regioninio centro. Tačiau šis faktas netrukdo Balickiui grasinti NATO šalių sostinėms okupacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(75)
(-65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: