„Tai didžiulė jėga.“ Putinas pradeda beprotišką planą. Gali paralyžiuoti Vakarus (Video)  ()

Rusija daro pirmuosius žingsnius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis dienomis V. Putinas tiesiog apipylė Kadyrovą „karališkomis dovanomis“, be to, jis pažadėjo pastatyti naują mečetę Maskvos viduryje. Tokie draugiški Kremliaus diktatoriaus žingsniai Čečėnijos link nėra tik bandymas išlaikyti savo įtaką ten. Tiesą sakant, tai yra pirmieji maži žingsneliai, rodantys Rusijos islamizaciją, kuri kelia didžiulį pavojų Europai.

Tokią nuomonę išsakė buvęs SSRS KGB užsienio žvalgybos pareigūnas, Kijevo nacionalinio Taraso Ševčenkos universiteto Psichologijos katedros docentas Aleksandras Zelenko interviu su Aleksejumi Gomonu Dmitrijaus Gordono „YouTube“ kanalui.

„Kalbos apie didžiausią pasaulyje mečetę, kuri bus statoma Maskvoje, jau vyksta dvejus ar trejus metus. Esu tikras, kad ši mečetė bus pastatyta. Ir tikrai planuojama, kad ji būtų didžiausia pasaulyje. Rusija jungiasi prie globalių islamiškų pietų, flirtuoja su jais, teikia technologijas, provokuodama konfliktą su globaliais Vakarais, bet tam Rusijai reikia islamizuotis“, – aiškino ekspertas, nes Rytai ir Pietūs paprasčiausiai nepatikės, kad krikščioniška Rusija gali būti jų sąjungininkė, bet jei ji taps islamiškesnė, tai kitas reikalas.

 

Be to, šiuo atžvilgiu V. Putinas turi dar vieną kozirį. Yra žinoma, kad islamo judėjimas ir islamo teroristai yra didelis galvos skausmas beveik visoms Europos šalims. Ir jei Rusija taps islamiškesnė, tada šios teroristinės grupuotės automatiškai pateks po Kremliaus sparnu, o tai yra didžiulė jėga. Tai milijonai pasiruošusių teroristų visose Europos šalyse, kurie, turėdami gerą valdymą ir kompetentingą vadovavimą, gali paralyžiuoti daugiau nei vienos šalies ekonomiką.

„Todėl čia skaičiavimas yra ilgalaikis, – pažymėjo analitikas. – Maskvoje jau seniai egzistuoja organizacija „Rusija ir islamo pasaulis“, tai yra Primakovo fondas ir jis, kaip žinia, yra vienas iš Rusijos Federacijos išorinės žvalgybos tarnybos organizatorių, taigi tai reiškia, kad visiškai islamizuojama žvalgybinė struktūra, kuri numatyta būti galimu islamo kampanijos prieš krikščioniškus Vakarus lyderiu. Putinas dirba šia tema, o Kadyrovas yra puikus jo lyderis, jį galima parodyti aplinkui. Chano draugystė su Kadyrovu yra puiki iliustracija visiems islamo teroristams.“

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(36)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: