[ŽT] Procesas nesustabdomas, net jei ir Vakarų šalys to užsinorėtų. Rusija griūva (Video)  ()

„Apie 20 žmonių ir tautybių Rusijos Federacijoje tai jau supranta.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Net jei Vakarų šalys bando užkirsti kelią agresorės Rusijos Federacijos žlugimui, šis procesas vyksta. Tokią nuomonę per pokalbį „Glavred“ išsakė karo ekspertas, atsargos pulkininkas Romanas Svitanas.

„Vakarai tai darė (laikė savo ribose – red.) su Sovietų Sąjunga, bet tai nepadėjo. Įjungti visi įmanomi mechanizmai, tačiau savęs identifikavimas yra daug stipresnis už visus išorinius spaudimus. Šis procesas jau vyksta“, – sakė jis.

Eksperto teigimu, Ičkerija save pripažįsta valstybe, kaip ir Ingušija, Tatarstanas, Baškirija, Mordovija, Buriatija, Jakutija.

„Apie 20 žmonių ir tautybių Rusijos Federacijoje tai jau supranta. Juk gyvename trečiajame tūkstantmetyje, su skaitmenizacija, internetu, „YouTube“, „TikTok“ – visa tai juos juos pasiekia. tai liečia ne bendrą rusų bandą, kuri save vadina „rusais“, o atskiras tautybes“, – reziumavo Svitanas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(1)
(142)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: