[ŽT] „Išdavė savi. Žuvo daugybė žmonių.“ „Bachmuto Demonas“ skelbia apie didelę išdavystę  ()

„Taip, tai ne pirmas kartas, kai rusai atakuoja.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-06 [ŽT] „Išdavė savi. Žuvo daugybė žmonių.“ „Bachmuto Demonas“ skelbia apie didelę išdavystę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 5 d. išpuolis prieš Grozos kaimą Kupjansko rajone per laidotuves vietinėje kavinėje nebuvo atsitiktinumas – Rusijos armija nuolat renka informaciją ir smogia civiliams Ukrainos kontroliuojamose fronto linijose.

Negana to, Rusijos kariuomenei padeda vietos gyventojai, kurie renka informaciją ir perduoda ją Z-okupantams.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys, internete rašantis slapyvardžiu „Bachmuto Demonas“, apie tai kalbėjo savo „Telegram“ kanale.

Anot jo, anksčiau panašių atvejų yra buvę Donbase, o išdavikai visada buvo vietiniai gyventojai, užjaučiantys okupantams seneliai ir bobutės.

„Taip, tai ne pirmas kartas, kai rusai atakuoja per laidotuves fronto zonoje. Grozos kaime, Kupjansko rajone žuvo 50 žmonių. Tokių išpuolių jau buvo Donbase. Vietiniai nutekina... Nutekina savi žmonės. Apie tokius gyventojus šiuose kaimuose galėčiau daug pasakoti.Tai seneliai ir močiutės, kurie tik sėdi ant suoliukų ir renka paskalas. Būtent tai jie ir daro. Net neabejokite - tai yra tiesa!“ – pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(32)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: