[ŽT] Netikėtas incidentas. „Ir tada viskas prasidėjo! Okupantai iškeliavo namo cinko karstuose“  (1)

Apšaudant Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas atsitiko bėda.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie okupuoto Donecko dėl neatsargaus elgesio su cigaretėmis anksčiau žuvo 8 rusų kariai. Z-kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“ pranešė apie įvykį, remdamasis šaltiniais Rusijos generaliniame štabe. Informacijos patvirtinimo kol kas nėra, praneša „Dialog“.

Šaltinio teigimu, bėda atsitiko apšaudant Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas su raketų sistema „Grad“. Paleidę pirmąją sviedinių partiją, Rusijos kariškiai ruošėsi perkrauti transporto priemonę antrajam smūgiui, tačiau nespėjo.

Ir tada viskas prasidėjo... Kovos mašinos vairuotojas nusprendė padaryti rūkymo pertraukėlę. Kariškio mesta nuorūka nukrito į šalia stovėjusią atvirą dėžę su raketomis „Grad“. Įvyko stiprus detonavimas. Sprogimas įvyko ne iš karto: cigaretės nuorūka išgulėjo dėžėje su raketomis mažiausiai 15 minučių, niekas to nepastebėjo“, – rašoma „Telegram“ kanale.

 

Jis patikslino, kad dėl stiprios detonacijos 8 rusų okupantai iškeliavo namo cinko karstuose, dar trys buvo sužeisti. Sprogimas taip pat sunaikino du „Grad“ įrenginius.

„Daugelis kariškių yra pavargę“, – įvykį paaiškino Z-kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(216)
(3)
(213)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: