[ŽT] Epinis vaizdo įrašas. „Drebanti konstrukcija neatlaiko jau pirmojo“. Kas nutiko rusams (Video)  ()

Rusai puolimui varė 9 tankų koloną Avdijivkos link.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš okupuoto Donecko link Avdijivkos važiavusiai rusų karių kolonai ištiko bėda: kariškiai pakeliui nuskandino tanką.

Incidentą Ukrainos ginkluotosios pajėgos užfiksavo vaizdo įraše.

Rusai puolimui varė 9 tankų koloną Avdijivkos link. Judėjimui sutrukdė tiltas. Drebanti konstrukcija neatlaikė jau pirmojo tanko, kuris nukrito tiesiai į upę. Įsibrovėliai turėjo apsisukti ir grįžti atgal.

Ukrainos karo korespondentas Jurijus Butusovas situaciją pakomentavo „Telegram“ kanale.

„Devyni priešo šarvuočių vienetai kolonoje važiavo iš okupuoto Donecko ir bandė atkirsti Avdijivką, kur vyksta smarkios kautynės, nuo Vodianės ir Opytnės. Tačiau įvyko nemalonus incidentas. Svajojo paimti Kyjivą, bet Avdijivka sutrukdė, svajojo paimti Avdijivką, bet tiltas sutrukdė“, – rašė žurnalistas.

 

Spalio 10 d. Rusijos kariuomenė ypač suaktyvėjo Avdijivkos kryptimi. Nuo pat ryto Rusijos ginkluotosios pajėgos pradėjo chaotiškai šaudyti iš artilerijos į Avdijivką, naudodamos mėgstamą ugnies pylimo taktiką.

Avdijivkos kryptis yra viena galingiausių Ukrainos gynyboje. Per visą plataus masto invazijos laikotarpį Rusijos kariuomenei per ją nepavyko prasibrauti, fronto linija išlieka toje pačioje vietoje, kaip ir pastaruosius 9 metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: