Putinas skelbia pretenzijas. „Žydai kalti. Ir Baltieji rūmai su ovaliu kabinetu“  ()

Kremliaus „kombinatorius“ su savo kaltinimais Amerikai visada ir visame kame, įskaitant jo paties nesėkmę Ukrainoje, ilgą laiką buvo tarp pasaulio atstumtųjų - Šiaurės Korėjos, Irano, teroristų iš Artimųjų Rytų. Jie taip pat visada ir dėl visko kaltina JAV.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-11 Putinas skelbia pretenzijas. „Žydai kalti. Ir Baltieji rūmai su ovaliu kabinetu“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tačiau žydai vis tiek kalti. Ir Baltieji rūmai su ovaliu kabinetu“.

V. Putinas  pasakė taip: „Jungtinės Valstijos darė spaudimą abiem pusėms. Pirmiausia vienai, paskui kitai. Tačiau kiekvieną kartą neatsižvelgiant į esminius Palestinos žmonių interesus. Visų pirma, JT Saugumo Tarybos sprendimų dėl nepriklausomos suverenios Palestinos valstybės sukūrimo įgyvendinimo“.

V. Putinas paskelbė, kad su „Hamas“ ataka prieš Izraelį „žlugo JAV politika Artimuosiuose Rytuose, kuri bandė monopolizuoti konflikto sureguliavimą“.

Būtent S. Lavrovas bendradarbiavo su teroristais iš „Hamas“, kuri RF nebuvo pripažinta teroristine organizacija. Tada tas pati „Hamas“ užpuolė Izraelį, bet kalta Amerika. Puikus minties skrydis, apgailėtinos idėjos.

Kas sutrukdė V. Putinui ir S. Lavrovui dirbti dėl Artimųjų Rytų susitarimo? Padarykime tai, „Hamas“ draugai. Juk jūs neva esate didžiulė galia, turinti didžiulį svorį arabų pasaulyje.

 

Tačiau reikalo esmė ta, kad V. Putinui tai nepasiteisino dėl dviejų priežasčių. Visų pirma, jis neturi jokios įtakos. Artimieji Rytai nemato Rusijos kaip tarpininkės. Ir visai ne dėl JAV, o dėl ekonominio ir politinio silpnumo. Antra, į kokį susitarimą V. Putinas ir S. Lavrovas gali įsitraukti po to, kai įvykdė specialią operaciją, kuri sukėlė siaubingų pasekmių žmonėms? 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(5)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: