Tai ne anekdotas. Kadyrovas įteikia Putinui ordiną  ()

Putinas buvo apdovanotas Kadyrovo tėvo – Achmato – ordinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „SerpomPo“ pasakoja apie tai, kaip Kadyrovas apdovanojo Putiną ordinu.

Kadyrovas apdovanojo Putiną. Skamba kaip anekdotas, bet tai tiesa. Vienas Dievas težino, kas vyksta.

Putinas buvo apdovanotas Kadyrovo tėvo – Achmato – ordinu. Pirmasis gavėjas buvo Pušilinas, antrasis - Zolotovas. Ir galiausiai trečiasis laureatas – puikus geopolitikas. Puiki kompanija.

Kaip matote, apdovanojimai ir titulai ne tik pasipila iš viršaus į apačią, bet ir skrenda iš apačios į viršų, tarsi šokinėdami ant Rogozino batuto.

O kaip įteikti? Asmeniškai? Tai atrodytų keistai. Todėl Kadyrovas visai nepagarbiai įteikė apdovanojimą, sukurdamas fantastišką istoriją: „Dekretas dėl ordino suteikimo buvo pasirašytas dar 2007 m., tačiau visą tą laiką nebuvo nei tinkamos progos, nei priežasties įteikti aukščiausią regiono apdovanojimą.“

 

Kalbant apie istorijos tikrumą, tai apytiksliai skamba kaip Putino istorija, kad Prigožinas ir jo bendražygiai lėktuve vienas į kitą mėtė rankines granatas.

Tai yra, Kadyrovas pusantro dešimtmečio susilaikė, neįteikęs ordino. O juk didysis geopolitikas su savo draugu čečėnu per tą laiką susitikdavo kone dažniau nei su kitais žmonėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(9)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: