Netikėta žinia. Galimai sprogo Rusijos laivas „Pavel Deržavin“ (Foto)  ()

„Yra informacija apie Rusijos Juodosios jūros laivyno patrulinio laivo „Pavel Deržavin“ sprogimą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai okupuotame Sevastopolyje galimai sprogo didelis Rusijos Juodosios jūros laivyno patrulinis laivas „Pavel Deržavin“. Tinkle skelbiama, kad tai įvyko reido metu.

Visų pirma, „Telegram“ kanalas „Krymskij veter“ rašo, kad laivas „Pavel Deržavin“ galėjo sprogti užplaukęs ant minos.

Kanalo abonentai ir Sevastopolio gyventojai pranešė, kad vakar, spalio 11 d., apie 10 val., išgirdo duslų sprogimą.

Odesos srities karinės administracijos atstovas Serhijus Bratčukas pakomentavo informaciją apie galimą žalą priešo laivui.

Pirminiais jo duomenimis, laivas iš tikrųjų užplaukė ant minos. Atkreipkite dėmesį, kad Rusijoje yra tik keturios tokios korvetės: „Vasilij Bykov“, „Dmitrij Rogačiov“, „Pavel Deržavin“ ir „Sergej Kotov“.

Yra informacija apie Rusijos Juodosios jūros laivyno patrulinio laivo „Pavel Deržavin“ sprogimą. Laivas buvo laikinai užimto ​​Sevastopolio išoriniame reide. Manoma, kad užplaukė ant Rusijos jūros minos“, – pažymėjo Bratčukas.

 

Pietų operatyvinės karinės vadovybės jungtinio spaudos centro vadovė Natalija Humeniuk taip pat išsakė savo prielaidas šiuo klausimu, tačiau pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos aiškinasi informaciją.

Anot jos, atsižvelgiant į tai, kad rusai „iš tikrųjų nesilaiko saugumo priemonių, jiems viskas įmanoma“.

„Atsižvelgiant į tai, kokį aplaidumą sau leidžia Rusijos Juodosios jūros laivyno atstovai... arba jie surengs susirinkimą netinkamoje vietoje, arba įplauks į jūrą ne ten. Visko gali nutikti. Aiškinamės aplinkybes ir tikriname šią informaciją“, – pažymėjo Humeniuk.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(5)
(141)

Komentarai ()