Kažkas nutiko. Putinas skelbia naują Ukrainos puolimą (Video)  ()

Rusijos Federacijos prezidentas atvirai pripažįsta faktą, kad jo kariai šiuo metu Ukrainoje nevykdo puolimo operacijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena pagrindinių V. Putino užduočių – išlaikyti sėkmingos SVO Ukrainoje iliuziją, ką jis bando padaryti pasitelkęs propagandistus ir savo pasirodymus viešumoje. Šį kartą Kremliaus vadovas, pats to nesuvokdamas, rusams sakė, kad ukrainiečiai ruošiasi kitam kontrpuolimo etapui, tačiau kartu pabrėžė, kad ankstesnis bandymas buvo nesėkmingas.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Ukrainos 365“.

Skelbiama ištrauka iš interviu su Rusijos Federacijos prezidentu, kur jis pirmiausia triumfuojančiu žvilgsniu pareiškia, kad Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimas žlugo, o vėliau ne tokiu linksmu balsu priduria: „Žinome, kad tam tikrose sritys priešinga pusė ruošia naujus puolimo veiksmus“.

 

Po to V. Putinas ramina rusus informacija, kad Rusijos Federacijos karinė vadovybė žino apie naują Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo rengimą, todėl intensyviai tam ruošiasi.

Įdomu tai, kad Rusijos Federacijos prezidentas atvirai pripažįsta faktą, kad jo kariai šiuo metu Ukrainoje nevykdo puolimo operacijų, o yra gynyboje: „Tai, kas dabar vyksta, vadinama aktyvia gynyba. Mūsų kariai tobulina savo pozicijas beveik visose srityse“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(27)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: