„Žuvo 1500 kareivių. Linija prarasta. Jie veržiasi!“ Skelbiama apie didžiulį pralaimėjimą  ()

Rusijos kariuomenėje kilo naujas skandalas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Štorm Z“ nusikalstamų kovinių būrių instruktorius rusas, karo korespondentas Sviatoslavas Golikovas savo „Telegram“ kanale prakalbo apie didžiulius Rusijos kariuomenės nuostolius ir nekompetentingą Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovavimą, kai rusai siunčiami į skerdimus fronte. Golikovas pareiškė kaltinimus Rusijos generolui Andrejui Sičevui, teigdamas, kad vien rugsėjį prie Bachmuto jis nužudė 1500 Rusijos karių.

Negana to, tai nepadėjo, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos vis tiek prasiveržė pro Rusijos pozicijas ir privertė okupantus trauktis, rašo Dialogue.UA.

Golikovas rašo, kad dėl tokių „mėsos šturmų“ RF ginkluotosiose pajėgose labai trūksta gyvos jėgos ir praktiškai nėra su kuo kovoti. Anot jo, bandymas šturmuoti Avdijivką taip greitai įstrigo būtent dėl ​​šios priežasties: Rusijos Federacija neturi pakankamai žmonių fronte ir tiesiog nėra kam pakeisti žuvusiųjų.

 

Golikovas pasipiktinęs, nes rusų generolas fronte Bachmuto kryptimi pražudė kelias dešimtis karių, kuriuos jis asmeniškai apmokė.

Bukai pražudė. Rezultatas akivaizdus: linija prarasta. Dievas žino, kaip dabar stabilizuoti padėtį“, – rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(218)
(3)
(215)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: