[ŽT] „Hamas“ pasirengę išlaisvinti įkaitus. Iranas skelbia sąlygą  ()

Iranas tvirtina, kad „Hamas“ smogikai yra pasirengę paleisti įkaitus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Irano užsienio reikalų ministerija pranešė, kad teroristinė grupuotė „Hamas“ yra pasirengusi paleisti apie 200 įkaitų, jei Izraelis sustabdys oro antskrydžius Gazos ruože. Spaudos konferencijoje Teherane apie tai paskelbė Irano užsienio reikalų ministerijos atstovas Nasseras Kanaani, rašo „The Times of Israel“. Pati „Hamas“ nepripažino, kad pateikė tokį pasiūlymą, bet pareiškė, kad iškeistų belaisvius į tūkstančius Izraelio laikomų palestiniečių.

Anot Kanaani, „Hamas“ atstovai „pareiškė, kad yra pasirengę imtis reikiamų priemonių, kad išlaisvintų piliečius ir civilius, sulaikytus pasipriešinimo grupuočių, tačiau jų nuomone, tokioms priemonėms reikia pasiruošimo, kurio neįmanoma atlikti vykstant kasdieniam sionistų bombardavimui įvairiose Gazos vietovėse“.

 

Iranas teigia, kad „Hamas“ gali tęsti karą, nepaisant tikslinių Izraelio smūgių. „Iš pasipriešinimo pajėgų išgirdome, kad jiems nėra problemų tęsti pasipriešinimą. Jie sakė, kad turi karinių pajėgumų tęsti pasipriešinimą ant žemės ilgą laiką“, - sakė Kanaani.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(10)
(-6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: