Rusija ruošiasi totaliai blokadai. „Masiškai perkama įranga. Nepadės net VPN“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pirmas 2023-10-18 10:33
Taip, vyksta ir informacinis karas.Dalis žmonių savo protu negalvoja, aklai pasitiki tuo, ką sako valdžia (ką sako per TV), tipo ji protingesnė. Po to būna visaip...
Benediktas 2023-10-18 11:20
Man atrodo rusai jaučiasi beviltiškai. Jie visi žino, kad valdžia vagia ir kad jie nieko nepakeis. Ir jie tiosiog palaiko valdžią dėl užsienio grėsmių, kurios jiems įpirštos. Tuo ir baigiasi jų santykis su valdžia. Apsivienyti prieš valdžią jiems trukdo, o rėkti, kad Amrika blogis - niekas netrukto, dar ir skatina. Taip žmonės ir išleidžia garą. Jei trumpai, tai visi rusai - kgbistų įkaitai. Taip, kaip palestiniečiai yra Hamas įkaitai. Tik Putino pasalinimas kazka galetu pakeisti, kitu atveju eis Š. Korejos keliu - dar didesne izoliacijas ir didesnes represijos nepaklusniems. Ir karai, paciu inicijuoti, zinoma, pries uzsienio priesus.
donatasv 2023-10-18 11:23
Trukdo? Čia kaip sakyt vogti trukdo jėgos struktūros.
Benediktas 2023-10-18 11:25
Su tusciu plakatu pasirodzius sodinimas - cia ne trukdymas? Posto parasymas, ar laiko ne ten paspaudimas? Pasakymas, kad nepalaikai karo - man atrodo irgi baudziamas. Nemcovas nužudytas, Navalnas ir kita opozicija uždaryta arba užsienyje. Rinkimai klastojami. Kas prieš esamą valdžią - visi paskelbti užsienio agentais. Nepriklausomos žurnalistikos Rusijoje neliko.
immortallt 2023-10-18 12:10
Jei susirinktų pusė maskvos protestuoti, jėgos struktūroms vietoje net kulkų neužtektų, jei visas pataikytų tik į vieną asmenį, apie kokį čia supakavimą kalba eina? Protestuoti neina, mirs lėtesniu būdu daugiau ir po vieną išrankios. Kadangi bijo, kad tai supras visuomenė, privengia rinkti iš didmiesčių pagrindinių, renka mėsą iš regionų, kur dar durnesnis, kur desperacija didesnė ir unitazo nėra matę, todėl gavę porą šimtų dolerių pasijaučia kaip devintam danguje (užtenka tik pažado, kad gaus).
donatasv 2023-10-18 12:36
Tai vadinama represijomis, o ne trukdymu. Trukdymas tai toks pakankamai švelnus apibūdinimas.
HardAxe 2023-10-18 13:13
kaži ar susirinktų pusė vilniaus protestuoti, jei uspaskichas perimtų valdžią lietuvoj ir jėgos struktūros jam paklustų. O čia maskva... Apdirbti ir puoselėti piliečiai.
mixed 2023-10-18 13:41
o pas mus nevagiama? pamirstat saukstus, brendzio dezes ir daug kitu. kodel niekas neina protestuoti versti valdzios? nes lygiai taip pat gresia baudziakas.. tik apsimetam demokratija, na gerai yra kazkas kazka isrenka. ir vistiek ateina, tai vieni, tai kiti, prie lovio is kurio maitinasi..
Benediktas 2023-10-18 14:22
Tau Rusija niekuo nesiskiria nuo Lietuvos? Normalu, jei žmogų sustabdo policija, ir išrašo admin baudą, jei jis nešioja nacistinę arba Z simbloliką. Reikia skirti dalykams, kurie skatiną rasinę ar tautinę neapykantą ir Sakymą, kad šita valdžia nepatinka, negerai daro, nepritariu karui. Kiek laiko jau tai istorijai su šaukštais, kiek dar laiko apie ją kalbėsime?
immortallt 2023-10-18 14:59
Kažkas paėmė kyšį ar padarė kitą nusikaltimą, eini abstrakčiai "versti valdžią". Tai jei kas nors tavo giminėje padaro nusikaltimą, visa giminė sėda ir gauna teistumą? Jei nepastebėjai, daugiausia į kyšių skandalus patenka populistinių partijų atstovai, kurie aktyviai gina nusikaltėlius, pastarieji ir slapstosi nuo teisėsaugos, o tie, kurie neva labiausiai piktinasi korupcija, patys juos vėl renka į valdžią. Ar va Matijošaitis, realiai aktyviai remia teroristus, mieste pagauta dešinioji ranka su rekordiniais kyšiais, pulkai jį gina ir toliau. Išduosiu paslaptį, korupcijos ir vagysčių yra visur, net pas skandinavus, pas kuriuos yra viena geriausių situacijų.
assa 2023-10-18 20:39
imho, visi adekvatūs, ir kuriems nepriimtinas putino režimas, jau pebėgo lauk, liko proputiniški, tad galima drąsiai betonine tvorą statyt, ir civiliokų srautus išvis blokuoti, palikti tik komercinį/tranzitinį transportą. Nėra ko šūdam po Europą duotis, civilizacijos gėrybėmis naudotis, o po to dergtis ant tų, kas tai sukūrė. Ir išvis, ateina pas mane į aptieką ir skundžiasi, kad maždaug padlos europiečiai vaistų neatveža į jų šalį- tipo turiu jaustis kaltas:) Tą patį su musliais daryt reikia- visus atgal iš Europos į gimtąsias šalis, aptvert ir palikt- tegul kuria savo civilizaciją. Man tai apie muslius viską pasako, kai koks Egiptas blokuoja Gazos pasienio postus, ir nei vieni (saudai, iranas ir t.t. nepasisiūlo priimti kenčiančių bendratikių, tas pats ir su sirais buvo)
immortallt 2023-10-19 07:53
Sirų turkai priėmė ~2-3x daugiau nei visa ES kartu sudėjus. Čia tarp kitko, kad gal ribotos žinios kurios pasiekia Lietuvos spaudą nėra pilnos. Egiptas iš Gazos nepriimti gali dėl daugelio priežasčių, tiek kad pvz. konfliktą aštrinti nori, tiek kad nenori vėl pradėti karo su Izraelio, nes pastarasis vėl gali sugalvoti, kad teroristai su civiliais nuėjo į Egiptą. O kai ateina teroristų naikinti žydai, tai dar ir teritorijos pasiima po to, neva dėl saugumo, bet po to ten savo civilius atkrausto. P.S. https://www.vz.lt/verslo-aplinka/2023/1 ... nos-pereja
Dannas3 2023-10-19 09:47
Nepriima, o ir nieks i gazos per daug nesiverzia isvykt,nes tai ju namai. Jei isvyks, Izraelis daug lengviau gales anekstuot. Egiptas nenori dalyvaut sitoj izraelio aferoj.
immortallt 2023-10-19 10:09
Izraelis jau paskelbė, kad dalį Gazos ruožo teritorijos aneksuos Dar kad pats nebūtų stengęsis kaip nors išprovokuoti palestiniečių/HAMAS. Vieno apžvalgininko komentarą girdėjau, bet netikrinau faktų, kad HAMAS ir Izraelis buvo sutaręs dėl nebombordavimo civilių pastatų nuo 2005 metų berods ar kažkas pan., ir jis teigia, kad HAMAS laikėsi šio susitarimo, žydai ne. Žydų pažeidimai sutabdavo su rinkimais ar kažkokiais nepopuliariais sprendimais.