[ŽT] Daugiau nei 20 mln. žmonių. JAV prezidentas sumušė savo rekordą. Kas vyksta  ()

Prezidentas kalbėjo apie pagalbą Izraeliui ir Ukrainai karo metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienio vakarą, JAV lyderio Joe Bideno kalbą geriausiu laiku, stebėjo 20,3 mln. žmonių. Jis kalbėjo apie pagalbą Izraeliui ir Ukrainai karo metu.

Tai praneša „Reuters“.

Pasak tyrimų bendrovės „Nielsen“, apie 20,3 mln. žmonių stebėjo JAV prezidento Joe Bideno ketvirtadienio vakaro kalbą, kuria buvo raginama suteikti karinę pagalbą Izraeliui ir Ukrainai.

Birželio mėnesį Bideno kalba apie skolų krizės pabaigą pritraukė 6,2 mln. žiūrovų ir buvo transliuota per du pagrindinius JAV transliavimo tinklus.

Ketvirtadienio žiūrovų skaičiai buvo suskaičiuoti 10-yje JAV kabelinių tinklų, įskaitant ABC, CBS, CNN, „Fox News“ ir NBC.

 

Du trečdaliai žiūrovų 15 minučių Bideno kalbą žiūrėjo transliacijos tinkluose, o 35% – per kabelinę televiziją. Daugiau nei trys ketvirtadaliai televizijos žiūrovų buvo vyresni nei 55 metų, informuoja „Nielsen“.

Prezidento kalba daugiausiai buvo žiūrima per „Fox News“ – beveik 3,4 mln. žiūrovų. Per MSNBC žiūrėjo 2,1 mln., o per CNN – 1,4 mln.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: