„Ateis „X“ laikas.“ Atleistas propagandistas dar kartą šokiravo rusus (Video)  (1)

„Niekada dėl nieko nesigailiu. Karma visada yra karma.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-22 „Ateis „X“ laikas.“ Atleistas propagandistas dar kartą šokiravo rusus (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po griežtos Rusijos užsienio reikalų ministerijos pirmininkės Marijos Zacharovos kritikos Vladimiras Solovjovas iš savo kanalo atleido propagandistą Jevgenijų Satanovskį.

Satanovskis neliko skolingas. Pasakė, kad dėl savo žodžių nesigaili. Jis taip pat kritikavo Putiną ir Medvedevą, praneša „24 kanalas“.

Propagandistas pažymėjo, kad greitai ateis „X“ laikas. Pasak jo, „žlugimo galimybė bus kažkur 30-aisiais“. Ypač todėl, kad Putinas nėra amžinas ir jis sensta.

„Kaip visada, stiprūs lyderiai perima silpnus, o Putinas yra labai stiprus galios išlaikymo prasme, nors aš turiu atskirą temą, ką aš galvoju apie tai, kaip jis valdo šalį ir kaip atrenka personalą. Taigi, iš šių kadrų jis į savo vietą įdės kokį silpną š**iną niekšelį. Medvedevas buvo pavyzdys“, – pabrėžė Satanovskis.

 

Po atleidimo iš „Solovjov Live“ kanalo Jevgenijus Satanovskis pakomentavo savo pareiškimą apie Užsienio reikalų ministerijos spaudos sekretorę Mariją Zacharovą. Jis pabrėžė, kad nesigaili to, ką pasakė.

„Niekada dėl nieko nesigailiu. Karma visada yra karma“, – sakė jis.

Jis pridūrė, kad Vladimiras Solovjovas, kai jį atleido, priėmė vienintelį įmanomą sprendimą. Satanovskis buvo paklaustas, ar tai nepakenks jo piniginei. Į tai jis atsakė, kad yra pensininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(3)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: