Netikėta žinia. Ukrainos generolas prognozuoja naują Kyjivo puolimą iš Baltarusijos  ()

Priešas sutraukė rezervus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujas Rusijos įsibrovėlių pavojus gali kilti iš bet kurios pusės, ypač iš šiaurės, sakė Kyjivo miesto karinės administracijos (KGVA) vadovas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas pulkininkas Serhijus Popko.

Mes žinome, kad Baltarusijos Respublikoje vyksta kitas ginkluotųjų pajėgų kovinio pasirengimo išbandymo etapas. Be to, priešas išlaiko karių kontingentą prie sienos esančiose teritorijose, kad neleistų mums perkelti savo pajėgų į frontą – į pietus ir rytus“, – interviu TSN pabrėžė jis.

Ukrainos generolas pareiškė, kad žvalgyba neaptinka smogikų grupių, kurios dabar keltų grėsmę antrajam įsibrovėlių puolimui iš šiaurės: „Tačiau tai nėra priežastis atsipalaiduoti. Todėl atitinkamai, tam tikrose srityse, didiname savo pasieniečių budrumą“.

Anot jo, aplink Kyjivą sukurtos kelios gynybos linijos, kurių ilgis siekia apie tūkstantį kilometrų, o pirmoji Kyjivo linija yra toli nuo sostinės.

 

„Sukurtos patikimos priešo ugnies naikinimo sistemos; visų tipų inžineriniai barjerai; oro ir prieštankinė gynyba; visapusiška pagalba ir kt. Be to, nuolat tobuliname grupės valdymo sistemas ir organizuojame efektyvią sąveiką su Kyjivo vykdomosiomis institucijomis. Taip pat imamasi tam tikrų priemonių viešajai tvarkai užtikrinti ir civiliams apsaugoti. Visa tai planuojama ir vykdoma sistemingai“, – pridūrė Popko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(15)
(38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: