„Putinas stipriai susinervinęs.“ Gali būti didelė išdavystė  ()

Nauja mobilizacijos banga atidėta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas nepatenkintas situacija Ukrainos fronte, nepasitiki Rusijos ginkluotųjų pajėgų generolais ir įtaria juos dirbant Ukrainai.

Tai pranešė Rusijos Z-kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, siejamas su Rusijos kariuomene, praneša Dialog.UA.

Šaltinis tikina gavęs viešai neatskleistos informacijos iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko Valerijaus Gerasimovo aplinkos apie Putino atvykimą į SVO Rostovo būstinę. Ir, sprendžiant iš jų žodžių, vizitas buvo gana įtemptas.

Vyriausiajam vadui išvykus į Maskvą, Gerasimovas siaurame rate pasidalijo savo įspūdžiais apie bendravimą su Putinu. Iš „trečiųjų ausų“ sužinojome, kad Putinas nesidžiaugia mūsų kariuomenės veiksmais fronte, Putinas nepasitiki kai kuriais generolais“, – rašė jis.

Jis tikina, kad savo vizito metu V. Putinas ne kartą minėjo kai kurių Rusijos ginkluotųjų pajėgų generolų ukrainietiškas šaknis. Tikriausiai Rusijos Federacijos diktatorius pradėjo įtarti, kad jie dirba Kyjivui.

 

Taip pat, anot viešai neatskleistos informacijos, Kremlius nusprendė nevykdyti naujos mobilizacijos bangos, kad nesumažėtų diktatoriaus reitingas prieš prezidento rinkimus.

„Reikia ką nors daryti, nauja mobilizacija įvyks tik pavasarį po rinkimų“, – rašo Z-kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(3)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: