[ŽT] „Jis visiškai teisus...“ Situacija įkaitusi. Skelbia apie Trečiąjį pasaulinį karą  ()

Istorikas Jurijus Felštinskis pritarė milijardieriaus Elono Musko teiginiui, kad pasaulis atsidūrė ant Trečiojo pasaulinio karo slenksčio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbėdamas internetinėje grupinėje diskusijoje savo platformoje X, E. Muskas sakė, kad kariniai konfliktai Artimuosiuose Rytuose ir Ukrainoje gali sukelti Trečiąjį pasaulinį karą. Be to, amerikiečių milijardierius teigė, kad JAV turėtų pataisyti santykius su Rusijos Federacija ir palenkti Ukrainą paliaubų link.

Rusų ir amerikiečių istorikas Jurijus Felštinskis visiškai pritarė pirmajai E. Musko politinio pareiškimo daliai, sakė interviu su Vasilijumi Golovanovu „YouTube“ platformoje.

Pasak eksperto, Muskas neabejotinai yra puikus išradėjas ir talentingas žmogus, tačiau jo politinės pažiūros palieka daug abejonių. Vis dėlto šioje situacijoje amerikiečių verslininkas yra visiškai teisus, pabrėžė Felštinskis.

 

„Po to, kai spalio 7 d. „Hamas“ užpuolė Izraelį, Žemės planetoje daugėja žmonių, kurie suprato, link ko juda pasaulis. Mes iš tiesų stovime ant Trečiojo pasaulinio karo slenksčio, o gal jau net esame jame (tiesą sakant, aš taip manau)“, - sakė analitikas.

Kaip pažymėjo Felštinskis, būtų gerai, jei Muskas pradėtų naudoti savo talentą kovai su šiuo pavojumi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(4)
(23)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: