[ŽT] „Kaip 1945 m. Berlyne.“ Siūlomas kiliminis bombardavimas (Video)  ()

Rusijos propagandistai teigia, kad Avdijivkos gyventojai patys kalti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai Kremliaus kanaluose ragina susprogdinti Avdijivką ir sulyginti miestą su žeme, nepaisant to, kad ten vis dar gyvena šimtai civilių. Rusijos ekspertai studijose teigia, kad Rusijos karių gyvybės yra svarbesnės už civilių Avdijivkos gyventojų gyvybes. Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis atkreipė dėmesį į laidos fragmentą.

Vaizdo įrašą publikuoja kanalas „Ukraine 365“.

Rusijos propagandistai teigia, kad Avdijivkos gyventojai patys kalti, nes neišvyko iš miesto. Propagandistai savo namuose likusius Donbaso gyventojus lygina su Berlyno gyventojais, kurių sovietų armija nepagailėjo 1945 m., uždengusi miestą kiliminiu bombardavimu.

 

Kazanskis primena, kad prieš Rusijos okupacinės armijos įsiveržimą į Ukrainą, Kremlius pareiškė, kad karu neva siekiama „apsaugoti ir išgelbėti Donbaso žmones“. Anot jo, dabar Rusijos propagandistai to neprisimena ir tiesiogiai deklaruoja būtinybę sunaikinti žmones ir namus Donbase.

„Eilinį miestą, kartu su jo gyventojais, paverčia griuvėsiais ir vadina tai „pagalba Donbasui“, – pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(14)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: