„Jie pereina pas rusus....“ Sensacinga žinia. Kas nutiko  ()

Rusijos žiniasklaidoje plinta sensacinga naujiena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Dmytro Snegirevas paaiškino, kokiu tikslu Rusijos Federacija pradėjo kalbėti apie ukrainiečių bataliono sukūrimą.

Savo analitinį vaizdo įrašą Dmytro Snegirevas pradėjo taip: „Šiandien mes su jumis pakalbėsime apie „sensacingą“ Rusijos žiniasklaidos naujieną, būtent apie pirmojo vadinamojo „savanorių“ bataliono iš buvusių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariškių formavimą okupantų kariuomenės gretose. Nenustebkite, tokių faktų yra, ir reikia pasakyti, kad pagrindinis šios informacijos pobūdis yra IPSO, skirtas tik Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariams, kurie yra tiesiogiai mūšio linijoje arba Rusijos okupantų nelaisvėje.“

Dmytro Snegirevo nuomonę apie ukrainiečių „savanorių“ batalioną galima rasti vaizdo įraše „YouTube“.

Karo ekspertas išsakė daugiau detalių šiuo klausimu: „Analizuokime situaciją kartu. Spalio 27 d. Rusijos žiniasklaida pranešė, kad vadinamasis „savanorių“ batalionas „Bogdanas Chmelnickis“ užverbavo apie 70 ukrainiečių karo belaisvių ir pradėjo mokymus, kuriuos baigęs bus dislokuotas kuriame nors fronto ruože.“

 

Politologas paaiškino, kas yra tas ukrainiečių „savanorių“ batalionas, apie kurį prabilta Rusijoje: „Visuomeninės iniciatyvos analitinis skyrius patikrino informaciją apie vadinamojo „savanorių“ bataliono, pavadinto Bogdano Chmelnickio vardu, personalą. Gauta informacija leidžia teigti, kad šio bataliono pagrindą sudaro buvę ukrainiečiai, būtent Donecko srities gyventojai. Beje, neatsitiktinai šis batalionas priklausys ginkluotai kolaborantų formuotei, kuriai vadovauja Ukrainos saugumo tarnybos pulkininkas Chodakovskis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(45)
(-38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: