„Išžudė miegančius. Žudė 2-3 žmonės, turintys specialų karinį pasirengimą. Skubiai pranešta Maskvai“  ()

Volnovachos kaime įvykdyta šiurpi vienos šeimos egzekucija. Civiliai Ukrainoje žūsta kasdien, bet šis atvejis yra kitoks - šeima buvo tiesiog sušaudyta.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-30 „Išžudė miegančius. Žudė 2-3 žmonės, turintys specialų karinį pasirengimą. Skubiai pranešta Maskvai“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Twitter“ puslapis „ChrisO_wiki“ iš atvirųjų šaltinių surinko informaciją apie šį kraupų nusikaltimą. Naktį iš spalio 27 į 28 d. Volnovachos kaime Donecko srityje sušaudyta Kapkanecų šeima. Žuvo 9 žmonės, kurių amžius - nuo 5 iki 53 metų. Ši teritorija yra okupuota, o nusikaltimas įvykdytas taip, kad atrodo akivaizdu, kad veikė kariai.

Teigiama, kad šeimą sušaudė bent 2-3 nusikaltėliai, kurie naudojo naktinio matymo įrangą ir automatinius šautuvus su slopintuvais. Dauguma žmonių buvo nušauti į galvą, bet visi yra tiesiog suvarpyti kulkomis. Sušaudytos ir uždarų patalpų (pavyzdžiui, tualeto) durys - žmogžudžiai norėjo įsitikinti, kad niekas nepasislėps.

 

Kapkanecų šeimos artimieji teigia, kad nemato požymių, kad įvyko apiplėšimas. Rusija, kuri Donecką laiko savo teritorija, pradėjo tyrimą. Bet vienas iš tikslų yra nuslėpti nusikaltimą, nes, kaip kalba vietinė policija, nužudymą įvykdė motociklais atvykę kariai. Šeimos nariai, kurie buvo susirinkę švęsti gimtadienio, buvo sušaudyti lovose.

Vietiniai teigia, kad yra įsitikinę, kad tai įvykdė okupantų kariai. Niekas nebuvo sulaikytas, o kaimynai sulaukė grasinimų, kad tylėtų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(25)
(-14)

Komentarai ()