​„Jie prasiveržia grupėmis po 50–70 žmonių. Užimamos pozicijos.“ Košmaras Pietuose  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos toliau vykdo reidus kairiajame Chersono srities krante.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-31 ​„Jie prasiveržia grupėmis po 50–70 žmonių. Užimamos pozicijos.“ Košmaras Pietuose  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-korespondentai patvirtino faktą, kad Ukrainos gynėjai kasdien vykdo reidus per Dnieprą ir užima savo pozicijas kairiajame Chersono srities krante.

Amerikos karo studijų instituto analitikai paskelbė informaciją apie situaciją kairiajame Chersono regiono krante per pastarąją parą.

Z-kanalas „Rybar“ praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos išvakarėse bandė veržtis į Piščanivkos sritį, jos visiškai išlaiko placdarmą Krynų srityje. Kartu jis taip pat pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos šiuo metu neturi nuolatinio ir stabilaus placdarmo šioje srityje.

Kiti Rusijos Federacijos Z-korespondentai rašo, kad dieną prieš tai, Dač rajone, įvyko nedidelis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų mūšis.

 

Z-karokorespondentas Kotionokas pripažino, kad Ukrainos gynėjai dažniausiai kerta Dnieprą nedidelėmis 50-70 žmonių grupėmis ir visada veikia trimis kryptimis. Tuo pat metu reidai tariamai nuolat prasideda nuo Antonivkos geležinkelio tilto zonos.

Reaguodami į tai, įsibrovėliai bando smogti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijoms dešiniajame Chersono srities krante.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(8)
(135)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: