„Tiesiog eteryje prognozuoju, kad tai, kas bus toliau, bus Čečėnijos istorija“ (Video)  (3)

„Rusijos Federacija iš tikrųjų byra.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valentinas Nalivajčenka paaiškino, kas išprovokavo neramumus Dagestane ir kokiu tikslu bei kur tokio pobūdžio konfliktas gali kilti artimiausiu metu. Buvęs SBU vadovas aiškino, kad Putino režimas praranda galią regionuose ir Dagestanas yra ryškus to pavyzdys.

Nalivajčenka interviu „Espreso.TV“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Jis pakomentavo įvykius Dagestane: „Pirmas ir svarbiausias dalykas, ir tai ne versija, o faktas, yra tai, kad prieš akis vėl pamatėme: Kremlius neturi galios respublikai, kuri vis dar yra Rusijos Federacijos dalis. Svarbiausia, kad respublikose, o ypač tose respublikose, kuriose dominuoja islamas - Machačkaloje, Nalčike ir kituose Rusijos Federacijos miestuose jau seniai nėra Putino režimo kontrolės“.

Ukrainos liaudies deputatas papasakojo, koks įvykis Rusijos Federacijoje paskatino riaušių seriją: „Bet kuriuo metu, net ir be degtukų, kils gaisras. Taip yra todėl, kad Rusijos Federacija iš tikrųjų byra ir To priežastis – Rusijos agresija prieš Ukrainą. Būtent beprotiškas Putino sprendimas dėl plataus masto invazijos išprovokavo tai, ką dabar matome Rusijos Federacijos regionuose“.

 

Nalivajčenka įvardijo ir kitą respubliką Rusijos Federacijoje, kur netrukus gali pasikartoti Dagestano scenarijus: „Tai, kas dabar vyksta Machačkaloje ir Nalčike, prasidėjo nuo Prigožino maišto, kai jis, apsiginklavęs ėjo į Maskvą. Dabar tokią jėgą jaučia ir Dagestanas, ir Čečėnija. Tiesiog eteryje prognozuoju, kad tai, kas bus toliau, bus Čečėnijos istorija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(5)
(83)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: