Karas „nėra aklavietėje“. Kremliaus reakcija į skandalingą Zalužno interviu  ()

Rusijos Federacijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad Ukraina turėtų suprasti, jog „absurdiška net kalbėti apie savo pergalės galimybę mūšio lauke“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-03 Karas „nėra aklavietėje“. Kremliaus reakcija į skandalingą Zalužno interviu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pakomentavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Zalužno interviu, duotą „The Economist“. Apie tai praneša TASS.

Kremlius nesutiko su Valerijaus Zalužno žodžiais, kad konfliktas atsidūrė aklavietėje. Be to, Vladimiro Putino spaudos sekretorius dar kartą pažadėjo rusams, kad Rusijos Federacija pasieks visus „specialiosios operacijos“ tikslus.

„Ne, jis nepateko į aklavietę. Rusija nuosekliai tęsia specialiąją karinę operaciją. Turi būti įvykdyti visi užsibrėžti tikslai“, – per spaudos konferenciją lapkričio 2 dieną sakė Peskovas.

Pasak spaudos sekretoriaus, Ukraina jau seniai turėtų suprasti, kad „absurdiška net kalbėti apie savo pergalės galimybę mūšio lauke“.

 

„Kijevo režimui jau seniai reikėjo suprasti, kad net kalbėti apie bet kokias Kijevo režimo pergalės perspektyvas mūšio lauke yra absurdas. Ir kuo greičiau Kijevo režimas tai suvoks, tuo greičiau atsivers kai kurios perspektyvos“, – pabrėžia jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(37)
(-35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()