„Jie lenda iš po žemių...“ Sprogsta tankai. Nufilmuotas tikras košmaras (Video)  ()

Ekspertai teigia, kad „Hamas“ kovotojai IDF tankus medžios naudodamiesi pasalomis ir požeminiais tuneliais. Būtent taip šiuo atveju pasielgė kovotojas, sugebėjęs padėti bombą ant Izraelio tanko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristinės organizacijos „Hamas“ kovotojai socialiniuose tinkluose paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas Izraelio tanko „Merkava“ sprogdinimas Gazos Ruože.

„Hamas“ kovotojas išlenda iš po žemių ir slepiasi krūmuose, o tada skuba prie tanko ir padeda savadarbį sprogstamąjį užtaisą ant tanko korpuso netoli bokštelio. Teroristas bėga atgal į krūmus, o sprogmuo sprogsta.

84 sekundžių trukmės vaizdo įrašas buvo užfiksuotas ant šalmo pritvirtinta kamera ir lapkričio 2 d. buvo paskelbtas soc. tinkle „X“.

Sprogimo metu kovotojas išsitraukia granatsvaidį, greičiausiai Al-Yasin-105 RPG, ir paleidžia šūvį, po kurio tolumoje matosi sprogimo blyksnis.

Vaizdo įrašo pabaigoje vienas iš „Hamas“ kovotojų laiko metalo gabalą, kuris atrodo kaip tanko dalis.

„Kaip kompiuteriniame žaidime, bet tai realiame gyvenime“, – rašo Ukrainos Vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenka.

 

„Įspūdingą IDF tanko sunaikinimo vaizdo įrašą paskelbė „Hamas“ teroristai. Vienas iš kovotojų pribėga prie tanko, pritvirtina prie jo sprogmenį, šaudo iš granatsvaidžio ir tada pasislepia tunelyje. Išsišakojusi tunelių sistema, kurios bendras ilgis siekia apie 500 km, labai apsunkina Izraelio kariuomenės kovą su „Hamas“ teroristais. Ir šis vaizdo įrašas aiškiai paaiškina, kodėl“, – rašo Heraščenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(16)
(-9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()